JGL pharma valley

Rijeka, Hrvatska

projekt: Igor Rožić & Davor Katušić, 2015
fotografije: Sandro Rubinić

Iako se na prvi pogled stječe dojam da se radi o monofunkcionalnoj građevini, jer je izgrađena na način da se isti element ponavlja više puta, riječ je o sklopu s jako različitim prostornim i funkcionalnim zahtjevima.

Svijetli interijeri su obogaćeni elementima koji su inače rezervirani za prostore koji teže stvaranju osjećaja ugode boravka, kao što su stambeni prostori i rijetko se mogu naći u uredskim interijerima - zavjese punih zasićenih boja i mekane teksture, drveni i tapecirani namještaj, individualizirani kolorit uredskog mobilijara. Na taj se način svakom pojedinom korisniku daje mogućnost da konfigurira svoj prostor. S obzirom da su ti elementi kombinirani s vanjskim staklenim stijenama, taj se individualizam preslikava i na sliku pročelja mijenjajući je iz dana u dan.

prostoria je u uskoj suradnji s arhitektima opremila urede uprave i zajedničke prostore lobbya i restorana.

Galerija